UPOZORNĚNÍ!!! PŘI DORUČENÍ ČESKOU POŠTOU OČEKÁVEJTE ZDRŽENÍ V ŘÁDECH DNŮ AŽ TÝDNŮ!!!

SORBAN DRASELNÝ - Potassium sorbate

SORBAN DRASELNÝ - Potassium sorbate

Sorban draselný se používá v kosmetice jako konzervační látka, která zabraňuje množení kvasinek a plísní.

Více informací

35,00 Kč

Dostupnost: Skladem

Co je Sorban draselný?


Sorban draselný je draselná sůl kyseliny sorbové a v kosmetice se používá jako konzervant především proti kvasinkám a plísnímJe učinný pouze v přípravcích, které mají hodnotu pH nižší než 6. Čím je tato hodnota nižší, tím je sorban draselný účinější.

Dávkování a rozpustnost:

Pokud se rozhodnete použít sorban draselný jako jediný konzervant, pak ho použijte v množství 0.15-0.3%.
Pokud ho budete používat v kombinaci s dalším konzervantem, pak stačí 0.1-0.2%.

Je rozpustný ve vodě a přidává se do vodní fáze. Není tedy vhodný do bezvodých přípravků.

7 dalších produktů ve stejné kategorii: