LAKTÁT SODNÝ

LAKTÁT SODNÝ

57,00 Kč

Availability : Skladem

Laktát sodný - co je to?

Laktát sodný je stejně jako například glycerin zvlhčující látka, která se používá při výrobě domácí kosmetiky.

Zlepšuje ochrannou barieru pleti, což znamená, že vaše pleť lépe zdržuje vodu a je elastičtější.

Navíc působí jako mírné AHA a tím přispívá ke zmenšení jemných linek a vrásek.

Laktát sodný je přibližně 1.5 krát účinější zvlhčovačem než je glycerin.

Pomáhá léčit akné a je úspěšný v boji proti stárnutí pleti.

Laktát sodný můžete dát  například do tělových másel, krému na chodidla, hydratačních krémů denních i nočních nebo pleťových vod.

Dávkování a rozpustnost

Do denních přípravků můžete laktát použít v množství 0.5-2.5%.
Pokud ho budete dávat do nočního krému nebo krému na chodidla, můžete dát až 5%.

Přidává se do vodní fáze, rozpustný ve vodě.



30 other products in the same category :