OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS

Olej z pšeničných klíčků je dobrým pomocníkem proti stárnutí pleti a dokáže zjemnit jizvy. Vliv na jeho vlastnosti má hodně vysoký obsah vitamínu E a nemalé množství kyseliny ferulové.

More details...

97,00 Kč

Availability : This product is no longer in stock


Notify me when available
Olej z pšeničných klíčků je dobrým pomocníkem proti stárnutí pleti a dokáže zjemnit jizvy. Vliv na jeho vlastnosti má hodně vysoký obsah vitamínu E a nemalé množství kyseliny ferulové.

Olej z pšeničných klíčků obsahuje také kolem 5% fytosterolů, které pomahájí chránit pleť hlavně tím, že pronikají hluboko do pokožky a zabraňují tím ztrátě vody. Vaše pleť je pak mnohem hydratovanější a je zdravější.

INCI: Triticum vulgare germ oil

29 other products in the same category :