SULFÁTOVANÝ RICINOVÝ OLEJ

SULFÁTOVANÝ RICINOVÝ OLEJ

Sulfátovaný ricinový olej je rozpustný ve vodě a díky svým čistícím vlastnostem se při výrobě kosmetiky používá na přípravu micelární vody.

More details...

81,00 Kč

Availability : Available

Sulfátovaný ricinový olej je rozpustný ve vodě a díky svým čistícím vlastnostem se při výrobě kosmetiky používá na přípravu micelární vody.

Sulfátovaný ricinový olej používáme také jako rozpouštědlo esenciálních a rostlinných olejů ve vodě. Takto si můžete vyrobit koupelový olej nebo šampón na vlasy, který bude obsahovat i olejovou složku.

Sulfátovaný ricinový olej se používá v množství 0.2-4%-

INCI: Sulfated castor oil

8 other products in the same category :